CONCERTS I DJ'S

CONCERTS EN DIRECTE (16:30h y 22:00h)

JAVIER PRIMPERÁN

 

A les 16:30h, Javier Primperan, el rei del chuleré. 

Vingut des de l’extraradi subversiu de l’altra banda del riu, Santa Coloma de Gramenet, us arrancara a ballar a l’hora del café amb la seva rumbacocktail con tablas y a lo loco.

No canta . no balla. No us el podeu perdre!!!


HEREDEROS DEL TAXI

 

A les 22:00h, del barri, de sempre, amb una proposta musical que es passeja entre Los Chichos i Rumba3 fins als Amaya i Paco de Lucía, passant per l’habanera clàssica i la Laura Pausini.

Els que sempre reivindiquen amb art i amb guasa que “Aquí no les ponen de beber”, esperem que aquí no es quedin amb set, tenim el plaer de presentar als qui tancaran el 1er 9birras Fest , HEREDEROS DEL TAXI!!

DJ'S (de 12:00h a 01:00h)

PD SWEET LIPS

 

Des del Maresme, inspirat en Jamaica, Pd Sweet Lips farà un repàs dels temes més potents de l'illa del tresor dels anys 60. Ska, Rocksteady i Calypso!!!


OCTOPUSMAN

 

La proposta made in Guineueta, un ser camaleònic que disfruta del moviment Psy-trance quan es presenta com a FraktalMind.

Aquest cop muta, i es converteix en Octopusman per fer un recorregut des del Techno fins a arribar a l'ElectroSwing. Música en moviment i bon rotllo per donar pas a la tarda del festival...


DJ GUINDUILLA

 

Sent tota la força i purifica't l'ànima ballant, amb els discos de la seva maleta, sempre plena de la millor música dels 50 'si 60' s, fins a bandes actuals amb el millor o pitjor so d'abans, sempre amb so analògic, Vinyl 100%

Wild R & b ,, Rockabilly, Rock and Roll, Soul, popcorn, surf, Hot rodJamaicano, teen Garatge, Horror-psycho.

Cap cavernícola podrà resistir-se a ballar .Poca és la gent que no ha ballat alguna vegada en alguna de les seves sessions, en algun dels clubs, festes i concerts de la moguda.

 


TABASCO DRIVER

 

Tabasco Driver, una incorporació d'última hora que ens regalara una sessió amb ritmes que van desde el French Touch i el Nu Disco fins a l'Afrobeat el Soul i el Funk.

Una selecció de música còsmica vinguda directament desde Perpinyà per al #9birrasfest 

 


PD SKAT-EÒLIKES

 

 

I per tancar la festa, PD Skat-eòlikes realitzaran un akelarre final on cremaran la falocracia musical i us faran moure els mitxelins a un ritme infernal!