CONCERTS

SÚPER TUMÀCATS (12:00h)

Quan creies que ho havies vist tot…

Quan creies que res et podria sorpendre…

Quan creies que els súperherois eren pura ficció…

Arriben ELS SÚPERTUMÀCATS! Els súperherois que no estaves esperant.

Viu el Rock&Roll, el Hip hop, l’animació i l’aventura de la mà d’uns súperherois molt especials. Gaudeix dels globus més grans que hagis vist mai i viu un espectacle com mai has vist.

Fes una guerra de pessigolles i juga sota una autèntica tormenta de confeti.

Amb els súperherois més… més… més… tumàcats.

Que no t’ho expliquin… Ho has de viure!!


JUDY G. MARTIN'S TRIO (16:30h)

Grup que combina versions amb temes propis de country, honky tonk, rockabilly, rock'n roll i tex mex. i que actualment són una banda fonamental en el panorama musical en directe dels locals de Barcelona per la seva música, el seu repertori i per la seva posada en escena actuant...


SOWETO (22:00h)

Soweto neix a la vila de Gràcia cap a l'any 1998 amb influències de la música Jamaicana i els sons tradicionals de la música negra. Un dels grups emblema dins de la música Jamaicana de Barcelona.

Com en l'era daurada de la música jamaicana "You give em fever" et farà ballar, sentir i gaudir l'autèntic ritme ska.

Els temes propis de Soweto et transportaran cap a les bandes jamaicanes del els 50 "s i 60" s.

Músics de reggae tocant el que de veritat els agrada, endinsant-se en les arrels de la música que estimen

Un regal a tots els col·leccionistes del vell ska i rocksteady, als amants de la música negra, ia qualsevol addicte a la música de ball en general i especialment la dels anys 60 "s

DJ'S (durant tot el dia)

BET BONE

(13:15 - 14:45h)

Des de Olesa de Montserrat, arriba una jefaza als plats. Es mou com una feristela entre el northern soul, el soul i el funk. I que també ens pot fer trempar amb temes de clàssics del reggae, l'ska, el bogaloo o fins i tot la caspa catalana. Una mestressa de l'art de punxar!


SR. GURRIÓN

(17:45h - 19:45h)

Sr. Gurrión aleteja àgilment per sobre dels global beats, ritmes de terra esquarterada, selva humida, muntanyes àrides o carib tropical.

Vol rasant pel balkan, la cúmbia o el reggae, tot trenat amb ritmes electrònics que es germanen amb els violins, trompetes, acordions o güiros.

Música que nia en la tradició amb una visió i execució actual, la música de la gent que viu a la terra dels pobles i als carrers dels barris.

Una volta al món a vista d’ocell que et convida a ballar des del primer segon fins que els teus peus i maluc resisteixin.


GUINDILLA

(19:45h - 21:45h)

"El señor de los vinilos", els millors temes dels 50's i 60's i de bandes actuals.

Una proposta analògica per omplir el festival de ritmes bailongos!


EMBASTIDA

(23:45h - 01:45h)

Presuntos Implicados comenzó su carrera artística en Yecla (Murcia) en 1983 cuando,tras formar una banda funk de once miembros y siguiendo las inquietudes artísticas de Juan Luis, grabaron una maqueta y trataron de presentarla ante las discográficas que operaban en el mercado en aquella época. Después de esto todo se fue a la mierda... hasta que llego EMBASTIDA RESIDENTS!!

LA DISCO MÓVIL DE VERDAZ!!