ESPAI HOMEBREWER

Aquest any volem apostar més per l'Espai Homebrewer i és per això que hem pensat en aquest espai com en un punt d'encontre de persones, de coneixements i d'experiències amb l'objectiu d'apropar la cervesa artesana a tothom

 

A l'Espai Homebrewer trobaràs desde un SHOWBREWING (farem cervesa en directe!) a una CATA HOMEBREWER de cerveses fetes a casa que podeu portar per participar.

 

Aquí us detallem les 2 activitats amb+ info:

 

SHOWBREWING (15:00h)

Saps com es fa la cervesa?

Ho has vist algun cop en directe?

Doncs gràcies a la gent de Club Maillard ho podràs veure...

CLUB MAILLARD

Neix de la necessitat d’un grup de cervesers de compartir coneixements, experiències, propostes i bon ambient al voltant d’una cervesa artesana.

La cervesa artesanal i concretament la cervesa feta a casa és la passió d’aquest col.lectiu. Es reuneix mensualment en un espai cedit pel Centre Cívic Harmonia a l’antiga Fabrica Fabra Y Coats de Sant Andreu i els seus assistents són provinents de diferents àmbits i territoris de Catalunya i...

El 6 d'abril vindràn al #9birrasfest2019 a fer CERVESA EN DIRECTE!!!


CATA HOMEBREWER (15:00h)

Aquest any hem tornat a plantejar una Trobada de Homebrewers on podràs portar la teva cervesa feta a casa. Aquesta serà catada en petits grups formats per públic assistent + un dels cervesers convidats.

No és un concurs, no hi ha premi però t'emportaràs la teva nota de cata així com una bona experiència de poder intercanviar opinions, cerveses d'altres participants, etc.

L'activitat tindrà l'horari de 15h a 17h!

 

Per participar us demanem:

 

1) 1 litre de cervesa a portar el mateix 6 d'Abril (de 12h a 13h)

2) Un correu a:

 

9birrasfest@gmail.com indicant:

 

* EL VOSTRE NOM I COGNOM

* NOM DE LA CERVESA

* ESTIL

* GRADUACIÓ (aprox.)

* IBUS (aprox.)

 

US ANIMEM A PARTICIPAR, HO PASSAREM MOLT BÉ!!!